Egen müsli

Dagen började med hemmagjord müsli. Här kommer mitt recept på en god och nyttig frukost inspirerad av min syster. Man blandar i så mycket man önskar av varje ingridiens.

* Mandlar
* Hasselnötter
* Fiberberikade havregryn
* Kruskakli
* Sesamfrön
* Solrosfrön
* Dinkelflingor
* Honung

Blanda alla torra ingridienser förutom nötterna och sprid ut på en plåt med bakplåtspapper. Strö över nötterna så de ligger längst upp. Avsluta med att hälla lite honung över det hela. En fördel är om man har en ganska lös honung på flaska. Kör in i ugnen i ca 10 min, men vakta noga så inte nötterna blir brända. Klart!


image42

Dröm

Fantastisk klänning från InWear, precis i min smak, pris: 1399:-.


image41

So sweet

Systers lilla Isa gillar datorer nästan lika mycket som jag gör...

image40

Kvällsshopping

Har precis klickat hem två tröjor från Asos, det är farligt enkelt, och ett lätt sätt att bli lycklig för stunden.


Konståknings VM

Sitter och njuter av Konståknings VM som just nu pågår i Göteborg. Känns så underbart att äntligen få ha lite långledigt och bara göra det man vill ett par dagar utan att behöva tänka på jobb. I helgen blir det massa mys men också lite fest. Glad Påsk!

Vårskor

Jag är ute efter ett par sköna tygskor och såg idag dessa på Vagabond, kostar 350:- och ser superfina ut på bilderna.




image39

Glasstårtan

mmm favorit....


image38

Härliga lördag!

Dagen började med en tur till Eriksdalsbadet för en timmes vattengympa, och sedan lite avslappning i ångbastun, helt underbart. Tänk att man kan känna sig som en helt ny människa efter lite träning. Nu ska jag verkligen försöka komma igång igen! Blev en liten tur i Ringens köpcentrum när jag ändå var i närheten, men hittade faktiskt ingenting fint, trist. Köpte med mig lunch, sushi, till mig och J.

Nu har vi precis ätit Tacos och druckit rödvin. Ska strax fia iordning marrängsviss lagom till Melodifestivalen. En underbar lördag med massa mys. Dagar med bara älsklingen är de allra bästa =)

Hejja Sibel och BWO!! (har satsat lite pengar på dem och några andra) spännande!


Kalas

Igår firade vi min älskling som fyllde år med ett litet kalas. Jag bjöd på min alldeles egentillverkade runda smögåstårta som blev succé! Tillsammans gjorde vi även en hallontårta som även den föll alla i smaken, mums!

I present av mig fick J två tröjor, ett stort vattenpass och en rakbladskniv (som vi behöver när vi ska bygga vår nya lägenhet nästa vinter). Av min syster och hennes man fick han ett otroligt roligt sällskapsspel som heter Cranium och som innehåller allt från charader och imitation, till frågesport och modellering i lera. Ett av de roligaste spelen jag någonsin spelat, rekommenderas! Vi spelade hela kvällen lång =)


image34



På tiden!

Ja äntligen har Topshop tydligen bestämt sig för att börja shippa till Sverige och massa andra länder i Europa. Ett bra initiativ som jag tror många kommer glädjas åt. Även om det finns en stor Topshop butik här i sthlm (där jag bor) så finns långt ifrån allt som finns på webben.

RSS 2.0