Förkyld

Jag har legat hemma hela veckan med en hemsk dunderförkylning utan dess like. Det hela började med att jag blev tjock och irriterad i halsen i måndags och bestämde mig då för att stanna hemma från jobbet. På tisdagen vaknade jag med en hemsk svidande smärta i halsen och dunkande huvudvärk, inte en chans att gå till jobbet. På onsdagen hade jag blivit hes och lät som en rökande gammal dam. Halsen var så gott som igentäppt sånär på ett litet utrymme där jag kunde få ned vatten och andas. Jag var hemskt trött, hängig och deppig och orkade knappt ta mig upp från sängen.

På tordagen fick jag feber och frossa och snoret började rinna, jag hade väldigt svårt att sova. När man är så yr och febrig börjar hjärnan tänka på massa konstiga saker, saker som man annars inte brukar fundera över. Näsan var dessutom helt igentäppt och jag hade svårt att andas, ont i huvudet och i ansiktet (bihålorna). Idag fredag vaknade jag med en röd svidande näsa och rinnande snor, tror jag snytit upp minst två toarullarpå ca två dygn. Ögonen är blanka och rinner, nysningarna verkar aldrig vilja ta slut och jag har lock för ena örat och är täpp i ena näsborren. Sådär då vet ni hur min vecka sett ut, finns inte riktigt några ord som beskriver hur jobbigt och deprimerande det kan vara att bli dunderförkyld.

image33


Brudbukett

Det finns så otroligt många fina brudbuketter, de nedan är ett par favoriter som kommer från Bernzonsblommor. Jag älskar rosor, kanske märks =)


image32

Bröllop

Jag och min älskling har nu bestämt oss för att gifta oss sommaren 2009. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse, och bara resan dit kommer att vara ett äventyr. Jag har redan funnit min drömlokal till bröllopsfesten, tyvärr ligger den för långt bort och är för dyr, suck. Precis som Tullgarns vackra lokal och omgivningar nedan vill jag ha det, romantiskt, öppet och naturnära.


image30

HM favoriter

Jag tycker om dessa klänningar från HM


image29

Sötast på denna jord!

Det är min drygt två månader gamla systerson, han är helt fantastiskt underbar!!


image28

Kärlek

Alla hjärtans dag firades med en flaska rött vin, god mat, film och massa mys! En helt underbar kväll tillsammans med min älskade J, mitt allt som jag kommer att dela resten av mitt liv med. Tiden går så otroligt fort, vi har nu varit tillsammans i fem och ett halvt år och förlovade i snart tre men det känns som att vi känt varandra för evigt. Jag älskar dig mest av allt på denna jord sötnos!

image26



Sommardröm

Ja, dessa Nelly bikinis är för mig en riktig sommardröm.

image25

Älskade Ballerinor

Kan det inte bli vår snart så jag kan få skutta runt utomhus i sköna, luftiga Ballerinor. De nedan kommer från La Redoute och är i skinn, båda modellerna kostar 369:-. Varianten till höger finns även i svart.


image23

RSS 2.0