Härlig

Vaknade ensam eftersom J begav sig till sig till sin kära mor i Katrineholm tidigt i morse. Men istället hade jag fått sällskap av solens härliga sken.

Dagen började med en tur till stan där jag hittade ett halsband från Snö och ett par riktigt snygga svarta byxor från Top Shop. En lite smått läskig händelse inträffade också, när jag var på trejde våningen på PUB började ett larm tjuta och en röst sa att alla måste skynda sig ut så fort som möjligt. Jag och resten av alla PUB besökare, inklusive personal, begav sig ut. Många flockades utanför ingången av nyfikenhet (inklusive jag) för att få reda på vad som hänt. En tjej som påbörjat en färgning hos Hair & Face inne i PUB huset hade också blivit tvungen att bege sig ut, med färgen kvar i håret, stackars. Efter en stund dök tre brandbilar och en polisbil upp och spärrade av ett stort område. Tydligen handlade det om en gasläcka som var högexplosiv. Det var bara att pallra sig därifrån.

Igår hade vi en mysig middag här hos oss med mamma, pappa, syster + man och deras lille son. Kvällen slutade med film.

Nu kom älsklingen hem så nu blir det ännu mer mys, rester från middagen igår och film. Imorrn blir det massa jobba..suck.

Snart så...

Ja idag kom lönebeskedet så nu är det nära =) Känns som denna månad gått sanslöst långsamt och varit lång som tusan! Känner mig fattig som en liten loppa just nu. Ska försöka spara undan en stor del av lönen denna månad, får se hur det går...frestelserna är ju många...

Konståkning

Efter en riktigt tuff dag på jobbet känns det skönt att komma hem till världens finaste älskling som även lagat mat, Chilli Con Carne. Sitter nu och tittar på Konståknings Em som nyss börjat. Det är en vacker, spännande och väldigt imponerande sport som jag alltid älskat att följa. Det gick jättebra för Sveriges Kristoffer Berntsson och Adrian men deras åkning kan inte ens jämföras med min favorit (som nu tyvärr lagt av) Evgeni Plushenko, världens bästa konståkare.

image22

I like it skinny!

När det gäller jeans iallafall. Ska innförskaffa ett par av dessa , alla är från Top Shop.


image21

Börsras och huvudvärk

Ja börsraset har drabbat väldigt många, och det märks inte minst på mitt jobb. Många oroliga kunder hör av sig och vill bolla med någon om hur de ska göra med sina fonder och aktier. Jag förstår dem verkligen, tänk att se sitt livs besparingar rasa. Jag har som tur inte så mycket pengar investerat, ett par tusenlappar, men ändå känns det trist.

Har haft en hemsk huvudvärk sedan jag började ta det där jäkla penicillinet, jobbigt.

Gårdagens middag

Igår gjorde jag en nyttig och god grönsakssoppa. Till efterrätt blev det en mindre nyttig men underbar ananaspaj.

Grönsakssoppa:

* 5 morötter
* 3 potatisar
* 1 purjolök
* 1 gul lök
* Grönsaksbuljong (vet ej exakt hur mycket)
* 1 färsk broccolibukett
* 1 burk Creme Fraiche
* Salt (gärna också lite vitlökssalt) & Peppar

Ananaspaj:

Pajdeg:
* 150 g smält smör
* 3 dl vetemjöl
* 1/2 dl socker
* 1 tsk bakpulver Fyllning:
* 2 dl crème fraiche
* 1 dl socker
* 2 tsk vaniljsocker
* 1 ägg
* 1 medelstor burk krossad ananas

Blanda alla ingredienser i degen och tryck ut i en pajform. Ställ in i kylen. Låt ananasen rinna av ordentligt i ett durkslag. Rör ihop crème fraiche, socker, vaniljsocker och ägg. Blanda sist i ananasen. Häll fyllningen i pajformen och grädda i ugn, 200°C, 12-20 minuter. Låt pajen svalna och servera den som den är eller med vaniljvisp!


image20


Sweetest

Systers Sibiriska kissar, Isa & Sessan, de är bara för härliga!!


image15



God morgon

Så skönt att vakna upp helt utvilad och veta att det är lördag, den bästa dagen på hela veckan. Om ni har tid, läs gärna denna artikel om en väckarklocka som registrerar sömnen och väcker den sovande vid bästa tänkbara tidpunkt.

Jag och plutten har precis ätit frukost: gröt, rött té, banan och macka. Har inte planerat dagen alls, men eftersom jag fortfarande är lite sjuk blir det lugnt och skönt hemma. Snart ska vi spela Age Of Empires, så himla kul att spela mot varandra! Förresten, kan man dricka vin om man äter penicillin?


image14

Härligt

I ena stunden irriterar och svär jag något fruktansvärt åt tönten i Hemorrojdreklamen, klagar över att de första frågorna i Postkodmiljonären är sååå löjliga  (" Vad är Dalsand?" A: Ett land i Europa. B: Ett nöjesfält, C...), är så hungrig så jag tror jag ska svimma av och dö, börjar gråta när jag kollar på Desperate Housewives eller när min älskling glömmer köpa choklad, i andra stunden vrider jag mig av smärta i magen, känner mig uppsvullen och ful, får massa finnar och är sjukt trött. Jag talar om MENS...say no more...

Nu blir det Lets Dance, Pizza och godis!

Bolia

Jag är helt inne på att börja ha lite starkare färger hemma. Som det ser ut nu har vi mest vitt, beige, latte och svart. En bra idé är att färgsätta med accesoarer. Först ut blev dessa snygga ljushållare och en vas från Bolia. Nu fattas det nya färgglada soffkuddar, pläd, golvlampa och gardiner.

image12

Mår bättre

Ja äntligen mår jag bättre!! Yippi imorrn kan jag jobba =)


Dyrberg & Kern

Jag fick ett underbart halsband från Dyrberg & Kern av min älskling i julklapp. Det var först då jag upptäckte hur fantastiska smycken de tillverkar!
image10

Trist

Ja det suger verkligen att vara sjuk. Har varit hemma från jobbet hela veckan med ett öra som inte vill sluta värka, trots att jag ätit penicillin sedan i måndags. Doktorn kunde inte se exakt vad det var för fel på örat, han chansade på att penicillinet skulle hjälpa. Vi får väl se...

Outfit

image1

Välkomna!

Jag har flyttat från lollizfashion. Välkomna nya och gamla läsare till min nya fräscha blogg!



image19

RSS 2.0