Semester

Yippiii, nu är äntligen semestern planerad. Det blir först en vecka med älsklingen, syster m familj till underbara Österlen i Skåne. Jag har aldrig varit i Skåne så jag ser vekligen fram emot denna resa. Av bilden nedan att döma kan det inte bli annat än fantastiskt. Ser ju ut som Thailand! Efter Österlen åker jag och älskling till alltid lika härliga landet (Dalarna) med mamma och pappa en vecka. Därefter blir det en vecka hemma i sthlm. Sista semesterveckan beger jag mig till Västkusten (nära Lysekil) med min bästa vän E och hennes lillebror en vecka. Nu får vi bara hålla tummarna för att vädergudarna är på min sida i sommar.



image46

Trött

Igår hade banken där jag jobbar stor mässa i Annexet och jag var där från klockan 15:30 till cirka 22.00, (jobbade som vanligt på kontoret från 8.30 innan) stod mestadels i entrén, i min nya fina kostym, och tog emot gästerna, sökte upp alla som glömt sina biljetter på datorn. Jag han även med att lyssna på en del av föredragen, bl.a Leif Pagrotsky, samt gå runt och prata med kunderna. Det är rätt häftigt att träffa våra kunder "live". Det blev riktigt lång arbetsdag och jag var helt slut när jag kom hem. Tröttheten sitter kvar idag och jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men det är så mycket som händer runt omkring just nu så jag är helt uppe i varv.

Jag och älsklingen har nu skrivit kontrakt på herrgården till vårt bröllop, yippi!!

Älskade mormor!

Häromdagen när min mormor var ute och shoppade på stan kom en journalist från M-Magasin fram och berömde henne för sin snygga stil. Mormor blev fotograferad och finns nu med i tidningen M-Magasin samt deras sajt. Jag är så stolt över min underbara, vackra mormor !!


image45

Lilly

Åhh dessa klänningar från Lilly är också helt underbara!!


image44

Inspiration

Detta är ungefär min stil när det gäller bröllopsklänning, slöja, frisyr och smycken, det är bara så vackert! Jag kan inte riktigt fatta att jag och älsklingen ska gifta oss nästa sommar, helt otroligt, fantastiskt underbart!

image43

Härligt

Jag blir så glad att solen skiner ute trots att klockan nästan är sju! Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad, fantastisk musik som jag blir helt lycklig av. Efter en minst sagt hektisk vecka ska det bli så skönt med helg. Helgen kommer bjuda på film, god mat, lugn och ro!

RSS 2.0